Çukurova Üniversitesi Öğrenme Yönetim Sistemi
WebinariumÖzelliklerDuyurularDestekİletişim

ÇUZEM Webinarium Seminerleri Başlıyor

Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca verilecek uzaktan eğitim tabanlı seminerlerin yönetimi ve yayınlanması için hizmet edecek ÇUZEM Webinarium 21 Temmuz 2014 tarihinde ilk ders ile başlıyor. Webinarium programını görmek ve herhangi bir webinere kaydolmak için aşağıdaki yolları izleyebilirsiniz.

1. OlivesLms sitesine giriniz. (http://oliveslms.cukurova.edu.tr)

2. Webinarium bölümüne gidiniz. (http://oliveslms.cukurova.edu.tr/egitimler)

3. İstediğiniz bir webineri tıklayınız.

a. İlk defa giriyorsanız; Kayıt olmak için tıklayınız linkini tıklayarak bilgilerinizi girip "Kayıt Ol" düğmesine basınız. Kayıt olduktan sonra verdiğiniz e-posta hesabınıza gelen postayı kullanarak kullanıcı kaydınızı aktifleştiriniz. Aktifleştime işlemi tamamlandıktan sonra "Hemen giriş yapın" bağlantısını seçerek eposta adresinizi ve size verilen şifreyi girip "Giriş Yap" düğmesine tıklayınız.

b. Kayıtlı kullanıcı iseniz; e-posta adresinizi ve kayıt esnasında size verilen şifreyi girip "Giriş Yap" düğmesine basınız. Giriş işleminizi gerçekleştirdikten sonra seçtiğiniz webinere "Webinere Kaydol" düğmesine tıklayarak önkayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

4. Bir kere giriş yaptıktan sonra izlemek istediğiniz diğer webinerlere da bir önceki adımda (4) bahsedildiği şekilde ön kayıt yaptırabilirsiniz.

5. Ön kayıt yaptırdığınız webinerleri izlemek için belirlenen saatlerde OlivesLms'e giriş yapıp izlemek istediğinizi Webinarium bölümünden seçiniz. (http://oliveslms.cukurova.edu.tr/egitimler)

6. Seçtiğiniz webinerin sayfasında uyarı ve davetleri görebilirsiniz. Tıklayarak izlemeye başlayabilirsiniz.

7. Webineri izlemeden önce DENEME webinerini tıklayarak Web tarayıcınız, kameranız ve ses sisteminizi test edebilir ve doğru kurulduğundan emin olabilirsiniz.

10.7.2014 10:00:00

• Araştırma Makalesi ve Tez Yazımını Kolaylaştırmak
    ÇUZEM Webinarium'da webinerler devam ediyor. Araştırma makalesi ve tez yazımını kolaylaştırmak konulu ikinci webinerde Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Münhedisliği öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Hakan Benli EndNote kullanımını anlattı.

• Webinarium'da İlk Seminer: Kümeleme Analizi
    ÇUZEM Webinarium'da ilk ders ÇUZEM Müdürü Prof.Dr. Zeynel Cebeci tarafından verildi. 21 Temmuz 2014 tarihinde saat 14.00'de başlayan ders başarıyla gerçekleştirildi.

• ÇUZEM Webinarium Seminerleri Başlıyor
    Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca verilecek uzaktan eğitim tabanlı seminerlerin yönetimi ve yayınlanması için hizmet edecek ÇUZEM Webinarium 21 Temmuz 2014 tarihinde ilk ders ile başlayacak...

• ÇUZEM Webinarium Hizmete Açıldı!
    ÇUZEM’in Öğrenme Yönetim Sistemi Olives ile entegre olarak çalışacak Webinarium servisi hizmete girdi. Webiner formatındaki seminerler için bir alt servis olan Webinarium, Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca hazırlanan webinerlerin yönetimi ve sunumunu sağlayacaktır.

• Olives
    Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve
    Uygulama Merkezi Tarafından Geliştirilmiştir.

Adres: Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve
    Uygulama Merkezi 01330 Balcalı,Sarıçam / ADANA

Tel: 0 (322) 338 70 02   /   Dahili: 2753
    Faks: 0 (322) 338 70 02
    Uzaktan Eğitim Platformu: olives.cu.edu.tr
    Uzaktan Eğitim Programları: cuzep.cu.edu.tr
    Uzaktan Eğitim Merkezi: cuzem.cu.edu.tr
    © Copyright 2014 - Olives Uzaktan Eğitim Platformu, Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Ürünüdür. Her Hakkı Saklıdır.