Çukurova Üniversitesi Öğrenme Yönetim Sistemi
WebinariumÖzelliklerDuyurularDestekİletişim

Webinarium'da İlk Seminer: Kümeleme Analizi

Çok Değişkenli İstatistik Analiz başlığında açılan ve 10 ayrı oturumda tamamlanması planlanan dersin ilk oturumu 21 Temmuz 2014'de saat 14.00-16.30 saatleri arasında gerçekleştirildi.

İlk oturumun konusu olan kümeleme analizine giriş dersinde küme ve kümeleme analizinin temelleri; değişik ölçeklerdeki veriler için benzerlik ve benzeşmezlikler ayrıntılı olarak sunuldu. Ders, R ile uygulamaların yapılması ile devam etti. Çukurova Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerinden öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencilerin ilgi gösterdiği derse 40'ın üzerinde bir başvuru oldu ve 21 kişi dersi canlı olarak izledi. Katılımcılarla interaktif olarak gerçekleştirilen ilk ders başarılı geçti. Böylece Çukurova Üniversitesi bir ilki daha yaşamış oldu. Ayrıca ilk defa webiner eğitimlerini başlatarak bunun gururunu yaşamış oldu. Dersi sunan Prof.Dr. Zeynel Cebeci konuların önümüzdeki haftalar ve aylarda sunulmaya devam edeceğini belirterek üniversitemizden veya üniversitemiz dışından katılımcılara açık olduğunu belirtti.

21.7.2014 17:00:00

• Araştırma Makalesi ve Tez Yazımını Kolaylaştırmak
    ÇUZEM Webinarium'da webinerler devam ediyor. Araştırma makalesi ve tez yazımını kolaylaştırmak konulu ikinci webinerde Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Münhedisliği öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Hakan Benli EndNote kullanımını anlattı.

• Webinarium'da İlk Seminer: Kümeleme Analizi
    ÇUZEM Webinarium'da ilk ders ÇUZEM Müdürü Prof.Dr. Zeynel Cebeci tarafından verildi. 21 Temmuz 2014 tarihinde saat 14.00'de başlayan ders başarıyla gerçekleştirildi.

• ÇUZEM Webinarium Seminerleri Başlıyor
    Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca verilecek uzaktan eğitim tabanlı seminerlerin yönetimi ve yayınlanması için hizmet edecek ÇUZEM Webinarium 21 Temmuz 2014 tarihinde ilk ders ile başlayacak...

• ÇUZEM Webinarium Hizmete Açıldı!
    ÇUZEM’in Öğrenme Yönetim Sistemi Olives ile entegre olarak çalışacak Webinarium servisi hizmete girdi. Webiner formatındaki seminerler için bir alt servis olan Webinarium, Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca hazırlanan webinerlerin yönetimi ve sunumunu sağlayacaktır.

• Olives
    Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve
    Uygulama Merkezi Tarafından Geliştirilmiştir.

Adres: Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve
    Uygulama Merkezi 01330 Balcalı,Sarıçam / ADANA

Tel: 0 (322) 338 70 02   /   Dahili: 2753
    Faks: 0 (322) 338 70 02
    Uzaktan Eğitim Platformu: olives.cu.edu.tr
    Uzaktan Eğitim Programları: cuzep.cu.edu.tr
    Uzaktan Eğitim Merkezi: cuzem.cu.edu.tr
    © Copyright 2014 - Olives Uzaktan Eğitim Platformu, Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Ürünüdür. Her Hakkı Saklıdır.