Çukurova Üniversitesi Öğrenme Yönetim Sistemi
WebinariumÖzelliklerDuyurularDestekİletişim

Araştırma Makalesi ve Tez Yazımını Kolaylaştırmak

ÇUZEM Webinarium'da yürütülen ikinci webinerde Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Münhedisliği öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Hakan Benli araştırma makalesi, bildiri ve tez yazımında EndNote kullanımını anlattı.

22 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00-16:30 arasında gerçekleştirilen webinerde EndNote kurulumu ve kullanımı, referans veri tabanı oluşturmak, Word'de referans listesi oluşturmak, farklı kaynak gösterim stillerine göre alıntı gösterimi ve kaynak listelerinin oluşturulması, çevrimiçi veritabanlarında kaynak aramak ve yerel veritabanına eklemek konuları işlendi. Webineri 24 katılımcı izledi.

Diğer dersler ve seminerlerle devam edecek Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇUZEM) Webinarium programını görmek ve izlemek için Webinarium servisimizi ziyaret edebilirsiniz.

22.7.2014 23:30:00

• Araştırma Makalesi ve Tez Yazımını Kolaylaştırmak
    ÇUZEM Webinarium'da webinerler devam ediyor. Araştırma makalesi ve tez yazımını kolaylaştırmak konulu ikinci webinerde Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Münhedisliği öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Hakan Benli EndNote kullanımını anlattı.

• Webinarium'da İlk Seminer: Kümeleme Analizi
    ÇUZEM Webinarium'da ilk ders ÇUZEM Müdürü Prof.Dr. Zeynel Cebeci tarafından verildi. 21 Temmuz 2014 tarihinde saat 14.00'de başlayan ders başarıyla gerçekleştirildi.

• ÇUZEM Webinarium Seminerleri Başlıyor
    Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca verilecek uzaktan eğitim tabanlı seminerlerin yönetimi ve yayınlanması için hizmet edecek ÇUZEM Webinarium 21 Temmuz 2014 tarihinde ilk ders ile başlayacak...

• ÇUZEM Webinarium Hizmete Açıldı!
    ÇUZEM’in Öğrenme Yönetim Sistemi Olives ile entegre olarak çalışacak Webinarium servisi hizmete girdi. Webiner formatındaki seminerler için bir alt servis olan Webinarium, Çukurova Üniversitesi öğretim elemanlarınca hazırlanan webinerlerin yönetimi ve sunumunu sağlayacaktır.

• Olives
    Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve
    Uygulama Merkezi Tarafından Geliştirilmiştir.

Adres: Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve
    Uygulama Merkezi 01330 Balcalı,Sarıçam / ADANA

Tel: 0 (322) 338 70 02   /   Dahili: 2753
    Faks: 0 (322) 338 70 02
    Uzaktan Eğitim Platformu: olives.cu.edu.tr
    Uzaktan Eğitim Programları: cuzep.cu.edu.tr
    Uzaktan Eğitim Merkezi: cuzem.cu.edu.tr
    © Copyright 2014 - Olives Uzaktan Eğitim Platformu, Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Ürünüdür. Her Hakkı Saklıdır.